×
پنج‌شنبه، ۲۱ آذر ۱۳۹۸
۱۰ ۱۳۹۸/۵/۲۳ ۱۳:۳۷

راز سلامتی و طول عمر ژاپنی ها

راز سلامتی و طول عمر ژاپنی ها
استفاده از مواد غذایی تازه یکی از عوامل کلیدی سالم بودن رژیم غذایی ژاپنی است. ژاپنی ها به میزان فراوان گوشت و ماهی تازه مصرف می کنند و البته غذاهای کم ارزش، مانند فست فودها و چیپس در رژیم آنها جای چندانی ندارند.

به گزارش بهداشت نیوز بسیاری از مردم ژاپن از سطح سلامت جسمانی بالا و طول عمر زیاد برخوردار هستند. این مساله موجب می شود تا افراد بسیاری درباره این که چرا رژیم غذایی ژاپنی به این اندازه سالم است و غذاهای مصرفی آنها فکر کنند. ژاپنی ها به میزان فراوان غذاهای سالم مصرف می کنند.

مصرف میوه ها و سبزی های تازه از عوامل کلیدی در افزایش سطح سلامت رژیم غذایی ژاپنی ها است. افزون بر این، میزان مصرف ماهی بین ژاپنی ها نسبت به دیگر کشورهای آسیایی بیشتر است. از دیگر مواد غذایی پر مصرف در رژیم غذایی ژاپنی ها می توان به سویا، جلبک دریایی، خرمالو، و چای سبز اشاره کرد که همگی فواید سلامت مختلفی ارائه می کنند.

در ادامه با فواید سلامت رژیم غذایی ژاپنی بیشتر آشنا می شویم.مواد غذایی تازهاستفاده از مواد غذایی تازه یکی از عوامل کلیدی سالم بودن رژیم غذایی ژاپنی است. ژاپنی ها به میزان فراوان ماهی تازه مصرف می کنند و البته غذاهای کم ارزش، مانند فست فودها و چیپس در رژیم آنها جای چندانی ندارند. ماهی نقشی کلیدی در رژیم غذایی مردم ژاپن دارد.

آنها ماهی تازه مصرف می کنند و این ماده غذایی را در دستورالعمل های مختلف استفاده می کنند. در نتیجه، مواد مغذی موجود در مواد غذایی در بهترین حالت خود هستند. ویتامین ها و مواد معدنی به طور کامل در مواد غذایی وجود دارند و بدن می تواند از فواید سلامت آنها بهره‌مند شود.مصرف کم شکریکی دیگر از جنبه های سلامت رژیم غذایی ژاپنی مصرف کم شکر است.

این به معنای آن است که سطح قند خون بدن پایدار باقی مانده و خطر ابتلا به دیابت کاهش می یابد. در نتیجه، اگر قصد دارید سلامت خود را حفظ کنید، رژیم غذایی ژاپنی یکی از بهترین گزینه ها برای شما خواهد بود.کالری کمافراد بسیاری قصد دارند تا یک رژیم غذایی متعادل را دنبال کنند. برای این کار، آنها ممکن است نیازمند کنترل سطح کالری در مواد غذایی مصرفی خود باشند.

در این مورد، رژیم غذایی ژاپنی به واسطه محتوای کالری کم خود شناخته شده است.کمک به کاهش وزنهمان گونه که پیشتر اشاره شد، رژیم غذایی ژاپنی سطح کالری کمی دارد و همچنین یک منبع آنتی اکسیدانی است. از این رو، رژیم غذایی ژاپنی می تواند به کنترل وزن بدن کمک کند. در این مورد، به طور خاص می توان به مصرف جلبک دریایی و چای سبز اشاره کرد.

منبع پروتئینسویا یکی از محصولات پر استفاده در رژیم غذایی ژاپنی است. مصرف محصولات تهیه شده از سویا، مانند ادامامه روش خوبی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است. پروتئین ماده مغذی است که نقش مهمی در بازسازی سلول های آسیب دیده در بدن و تولید سلول های جدید ایفا می کند. همچنین، پروتئین در ساخت ماهیچه نقش دارد.

دنبال کردن رژیم غذایی ژاپنی و مصرف سویا و محصولات تهیه شده از آن می تواند به پایین نگه داشتن سطوح کلسترول و فشار خون نیز کمک کند.منبع کربوهیدراتبرنج یکی از ارکان اصلی رژیم غذایی ژاپنی را تشکیل می دهد. در این مورد، برنج منبع خوبی برای کربوهیدرات است که به عنوان سوخت برای بدن عمل می کند. بر همین اساس، رژیم غذایی ژاپنی می تواند به افزایش سطوح انرژی بدن انسان کمک کند.

.منبع ویتامین Cژاپنی ها در رژیم.....


کد خبر : 785464  |  بهداشت نیوز